Novosti

Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu godišnje nagrade „Inovacija godine“ za 2019. godinu - poziv vrijedi i za građane inovatore!

Ponedjeljak

Udruga inovatora Hrvatske, 17. srpnja, objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za godišnju nagradu „Inovacija godine“  za komercijaliziranu inovaciju.

Nagrada se dodjeljuje kao priznanje za unaprjeđivanje i promicanje inovativnog promišljanja i inovatorstva u funkciji podizanja inovativnosti i gospodarske konkurentnosti Republike Hrvatske.

Dobitnici nagrade mogu biti inovativni pojedinci, državljani Republike Hrvatske ili autorski timovi čiji su članovi državljani Republike Hrvatske. Prijedlog za nagradu može doći od strane članova Udruge inovatora Hrvatske, znanstvene i druge javne ustanove, udruge građana te bilo koja pravna ili fizička osoba.

Predsjednik i članovi Ocjenjivačkog suda za dodjelu nagradeimenuju se iz redova istaknutih znanstvenika i stručnjaka koji su u području inovatorstva postigli zapažene rezultate, vodeći računa o zastupljenosti različitih struka unutar Ocjenjivačkog suda.

Obrazac prijave i životopis potrebno je dostaviti putem elektroničke pošte na adresu [email protected] ili putem pošte/osobne dostave, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Udruga inovatora Hrvatske Dalmatinska 12, HR - 10000 Zagreb s naznakom Prijava za godišnju nagradu „Inovacija godine“. 

Rok za predaju prijedloga je 18. rujna 2020.godine do 16 sati, bez obzira na način dostave. 

Dobitnik Nagrade javno se objavljuje i proglašava na svečanosti dodjele Nagrade povodom Dana hrvatskih inovatora u listopadu 2020. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani da se za svaku potrebnu pomoć ili uslugu obrate Projektnom uredu za EU fondove, tel.042/645-483 ili 042/645-482 ili na e-mail adresu [email protected].

print