Novosti

Online edukacija za oglašavanje privatnih turističkih objekata u ponedjeljak, 29. studenog, prijavite se!

Utorak

Kao što smo i najavili, u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata, u ponedjeljak, 29. studenog, u 10 sati održat će se online edukacija na temu: Važnost  dobre reklame i digitalnih kanala marketinga u službi oglašavanja privatnih turističkih objekata.

Edukaciju organizira gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s ivanečkim IT poduzećem X-media d.o.o.

Za sve zainteresirane postojeće, ali i nove turističke djelatnike edukciju će održati direktor poduzeća Damir Kapustić.

Planirana edukacija nastavak je intenzivnog rada na brendiranju grada Ivanca kao planinarskog grada te educiranja turističkog sektora grada Ivanca, a sama tema odabrana je po preporuci i kao nadopuna trodnevne edukacije koju je Poslovna zona Ivanec d.o.o. za iznajmljivače organizirala tijekom listopada.

Edukacija će se održati preko ZOOM platforme, a link za pristup svim prijavljenima mailom će bit dostavljen pola sata prije edukacije.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka, 26. studenog do 10 sati. Prijaviti se mogu na e-mail Projektnog ureda [email protected] ili na tel. 645 - 482

Broj korisnika koji mogu sudjelovati je 50-ak pa se svi zainteresirani pozivaju da sudjelovanje potvrde čim prije.

Cjelokupni program obilježavanja od strane Poslovne zone Ivanec d.o.o. dostupan je na web stranici Strukturni fondovi (https://strukturnifondovi.hr/dani-otvorenih-vrata-eu-projekata-2021/) te na webu Grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec.

print