Novosti

ZA UDRUGE U SPORTU I REKREACIJI U srijedu, 11. 03., savjetovanje o uvjetima financiranja projekata iz nacionalnih i EU fondova

Četvrtak

Grad Ivanec, gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Projektni ured za EU fondove pozivaju predstavnike svih sportskih i rekreacijskih udruga s područja grada Ivanca na savjetovanje o mogućnostima i uvjetima financiranja sportsko-rekreacijskih programa i projekata iz nacionalnih izvora i EU fondova.

Ovo savjetovanje održat će se u sklopu Info dana, koje Poslovna zona i Grad Ivanec četvrtu godinu za redompriređuju za različite ciljne skupine potencijalnih korisnika sredstava.

Ovoga puta na sudjelovanje su pozvani predsjednici, tajnici, treneri, aktivni članovi, projekt manageri i ostali zainteresirani iz sporta i rekreacije, kako bi dobili korisne informacije i savjete o mogućnostima, uvjetima i programima koji su im na raspolaganje za financiranje u razdoblju 2020. – 2027. godine.

Posebno će biti upoznati s mogućnostima koje im u tom pogledu nudi program Erasmus + Sport, s naglaskom na primjere dobre prakse, odnosno, na udruge i klubove koji su za svoje programe uspjeli privući znatna bespovratna sredstva iz vanjskih izvora. 

Savjetovanje će se održati u srijedu, 11. ožujka, u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Nazorova 6/II, a počet će u 18 sati.

Svi zainteresirani pozvani su da svoj dolazak potvrde do ponedjeljka, 9. ožujka, na tel. 645-435 (042) ili na e-mail [email protected]

Detaljnije informacije dostupne su u privitku.

print