Novosti

ASFALT NA 5,6 KM CESTA Položeni novi kilometri asfalta, u tijeku pripreme za asfaltiranje u Ivancu

Utorak

I dalje su u tijeku radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta na cijelom području grada Ivanca predviđeni programom modernizacije za 2020. godinu.

Podsjećamo, Grad Ivanec ove godine asfaltira ukupno 5,6 km cesta, radovi su vrijedni 3,02 milijuna kuna, a bespovratna potpora od 168.000 kuna za program asfaltiranja stigla je i od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Polaganje asfalta na nerazvrstanu cestu Vuglači – Bitoševlje s veseljem su dočekali stanovnici Mjesnog odbora Bedenec. Asfaltirana je cestovna dionica duga 1,4 km, što je ujedno najdulja dionica u ovogodišnjem gradskom programu modernizacije cesta, čija je vrijednost 790.000 kuna.

Mještani Bedenca imaju razloga za zadovoljstvo jer u sklopu ovogodišnjeg programa na njihovu su području asfaltirana još tri kraća odvojka pa je – uz radove na gradnji kanalizacijskog kolektora i oborinske odvodnje uz županijsku cestu – njihov mjesni odbor trenutačno najveće gradsko gradilište.

Asfaltira se i na području MO-a Jerovec Gornji. Tamo je asfaltiran kraći odvojak kod Stančića, a u tijeku su pripreme za presvlačenje novim asfaltom 650 metara nogostupa.

Nekoliko dionica asfaltirano je i u MO-u Seljanec, gdje su izvedeni radovi vrijedni 237.500 kuna.

Asfaltirane dionice na području Raduvoje u MO-u Lovrečan.

Radovi na asfaltiranju cesta nastavljaju se i dalje, a nakon dosad već obavljenih asfaltiranja u Kaniži, Osečkoj, Margečanu, Jerovcu, Lovrečanu i Seljancu, slijede radovi u Gečkovcu i Prigorcu.

U tijeku su i pripreme za asfaltiranje više dionica u Ivancu. U Vrtnoj ulici u tijeku je navoz materijala, u Preradovićevoj ulici također, kao i u odvojku Frankopanska-Rajterova, a radovi slijede i u odvojku prema vodospremi Pilana I.

print