Novosti

PREDAVANJE Kako se prijaviti na javni poziv „Energetska obnova obiteljskih kuća“ (srijeda, 29.09., Kino Ivanec)

Petak

S obzirom na to da se i ove godine očekuje velik interes građana za prijavu na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća koji je objavio Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u srijedu, 29. rujna, za sve zainteresirane građane priređuju stručno predavanje na tu temu.

Predavanje će se održati u Kinu Ivanec, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, a počet će u 18 sati.

Namjera je da građani koji se za energetsku obnovu svojih obiteljskih kuća planiraju prijaviti na ovaj javni poziv od stručnjaka dobiju sve potrebne informacije o toj temi.

U uvodnom dijelu će ih predstavnici Poslovne zone Ivanec informirati o tome koju dokumentaciju trebaju priložiti te o koracima pripreme i prijave u cilju dobivanja bespovratnih sredstava.

U drugom dijelu će ih ovlašteni certifikatori Goran Ribić i Jerko Bošković upoznati s tehničkim propozicijama koje projekti moraju zadovoljiti i kako ih postići (certifikati, potrebne energetske uštede, troškovnici) i dr.

Svi nazočni će moći postavljati pitanja o pojedinostima koje ih budu zanimale.

Ulazak za sve zainteresirane građane je besplatan.

Podsjećamo, podnošenje prijava na poziv počinje 14. listopada 2021. godine u 9 sati.

Svi zainteresirani građani pozvani su da se za pomoć kod prijave obrate Projektnom uredu za EU fondove, jednako tako i za konzultacije u slučaju nedoumica i nejasnoća.

Upite možete poslati e-mailom na adresu [email protected]  ili telefonom na brojeve 042/645-482 te 042/645-485.

print