Novosti

Danas počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu; odaziv odličan, prijavljeno 20-ak polaznika

Utorak

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Gradom Ivancem i s gradskom Turističkom zajednicom danas počinje s višednevnom edukacijom namijenjenom privatnim iznajmljivačima u turizmu (kuće za odmor, klijeti) na području grada Ivanca.

Edukacija će se održati od 12. do 14. listopada, od 18 do 20 sati.

Za sudjelovanje se prijavilo 20-ak polaznika, što se smatra odličnim odazivom.

Ova edukacija (koja je besplatna i namijenjena svim postojećim iznajmljivačima te početnicima, koji tek kreću s poslovanjem u turizmu) predstavlja direktnu potporu Grada Ivanca privatnom sektoru u turizmu.

Organizira se temeljem iskaza interesa postojećih i potencijalnih privatnih iznajmljivača izraženog nakon javnog predstavljanja Programa turističkih potpora Grada Ivanca i projekta Rent – a – kliet. 

Teme edukacije:

  1. modul: Zakonsko – administrativne te poslovno – radne procedure i uvjeti
  2. modul: Financiranje i poslovanje objekta
  3. modul: Kvaliteta usluge – komunikacija s gostom – marketing destinacije

Za predavanja su angažirani vanjski stručnjaci odgovarajućih kompetencija i iskustva u radu s nadležnim institucijama te u financijskom i turističkom sektoru kao i predstavnici Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Ova edukacija je prva u nizu specijalističkih jednodnevnih edukacija koje će Poslovna zona za zainteresirane dionike iz sektora turizma provesti do kraja ove godine, a planiran je i nastavak aktivnosti kroz zimu i proljeće, odnosno do početka predsezone.

Održat će se u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Ul. V. Nazora 6/II, Ivanec.

U privitku teksta dostupan je detaljni program edukacija s popisom predavača.

Foto: Odisea Hill House, Gačice

print