Novosti

Čestitka u povodu 3. prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Petak

U povodu obilježavanja 3. prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, prigodnu poruku svim osobama s invaliditetom na području grada Ivanca uputili su gradonačelnik Milorad Batinić, zamjenik gradonačelnika Marko Friščić i predsjednik Gradskog vijeća Dalibor Patekar.

U poruci se ističe:

„Međunarodni dan osoba s invaliditetom i ove godine obilježavamo kako bismo sve naše građane potaknuli za bolje razumijevanje problema s kojima se u svakodnevnom životu susreću naši sugrađani s invaliditetom.

Iako nas po tom pitanju vesele pozitivni iskoraci na području našega grada, činjenica je da je i nadalje potreban angažman cijele zajednice kako bi se podigla svijest o potrebi da osobe s invaliditetom kontinuirano uključujemo u cjelokupni život našega grada. To je osobito važno sada, kada je pandemija uvelike otežala kretanje, aktivnosti i rad osoba s invaliditetom, kao i udruga koje okupljaju ovu, izrazito osjetljivu populaciju. U tom svjetlu svim udrugama i njihovim članovima te svim ostalim osobama s invaliditetom poručujemo da su im vrata Grada uvijek otvorena za suradnju i iskreno nastojanje za rješavanje njihovih problema“ - ističe se u poruci koju osobama s invaliditetom upućuju čelnici Grada Ivanca.

print