Novosti

ZA REFERENDUM Poziv biračima da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka u registru birača

Utorak

S obzirom na Odluku Gradskog vijeća Ivanec o raspisivanju lokalnog referenduma 20. veljače 2022. godine te da se glasovanje na referendumu provodi po pravilima koja vrijede za redovite izbore, Upravni odjel za opću upravu Varaždinske županije pozvao je sve birače s administrativnog područja Grada Ivanca da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača.

Ako, dakle, smatrate, da je u vašem statusu od prošlih izbora došlo do bilo kakve promjene, potrebno je da se javite u spomenuti Upravni odjel na adresi Ulica Đure Arnolda 11, Ivanec, soba 27 i to: ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 14.30 sati, utorkom od 13.30 do 16.30 sati te petkom od 8 do 12.30 sati ili na tel. 770-915.

Zahtjeve možete podnositi zaključno do srijede, 9. veljače 2022. godine.

Podsjećamo da se popis birača sastavlja za birače s područja Grada Ivanca, a u izvacima iz popisa birača bit će birači s važećim osobnim iskaznicama.

Iznimno zbog epidemije, birači kojima je osobna iskaznica istekla s 11. ožujka 2020. godine bit će uvršteni u popis birača.

Birači koji prilikom dolaska na biračko mjesto utvrde da nisu upisani u popis, mogu na dan održavanja referenduma dobiti potvrdu za glasovanje u navedenom Upravnom odjelu za opću upravu u Ivancu, Ulice Đ. Arnolda 11.

print