Novosti

FOTO: Izvor: N1

MEDIJI Gradonačelnik M. Batinić u brojnim medijima brani i artikulira interese građana Grada Ivanca

Petak

Mnoge bitke dobivaju se u medijima pa tako gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić i na medijskoj fronti svih proteklih dana angažirano brani interese Grada Ivanca i svih njegovih građana po pitanjima aktualne referendumske tematike koja je digla na noge građane Ivanca i šireg područja te proizvela revolt naroda.

Slijedom toga, Batinić je proteklih dana gostovao u nizu medija, a svojim rezolutnim stavom potaknuo je i interes nacionalnih medija za situaciju u Ivancu. Također, ponukao je gradonačelnike i načelnike drugih gradova i općina širom Hrvatske da također istupe u javnost i ukažu na probleme koji zbog Vladine Uredbe prijete eskalacijom bunta i nezadovoljstva u cijeloj zemlji, a najavljuju se i tužbe.

Ivanečki gradonačelnik po tom je pitanju gostovao u emisiji Otvoreno HTV-a.

Jučer je o tim temama opširno govorio na televiziji N1, a prije toga na RTL televiziji, kao i Fokusu Varaždinskih vijesti.

U utorak, 15. veljače, to će biti i glavna tema emisije Iz naših središta VTV televizije.

Nadalje, uz gostovanja uživo u emisijama Radija Sjeverni FM, o toj tematici govorio je i na Radio Kaju, a opsežni prilozi o tome već su objavljeni (i bit će ih još) u Varaždinskim vijestima, a slijedi i prilog u Regionalnom tjedniku.

Njegove izjave prenijeli su i Jutarnji list, Večernji list, HINA i brojni portali, a proteklih dana pod „povećalom“ javnosti su i web i FB stranica Grada Ivanca.

Među zanimljivijima izdvajamo gostovanje M. Batinića u programu N1 televizije koje možete pratiti na linku:

te u Fokusu Varaždinskih vijesti na linku:

 

print