Novosti

Foto: ilustracija – s nedavnog sastanka s građanima po pitanju gradnje produžetka ulice Hrgova - Gundulićeva

VEČERAS ZBOROVI GRAĐANA MJESNIH ODBORA IVANEC I, II, III I IV Potpišite peticiju!

Utorak

Danas u 18 sati (utorak, 1. ožujka) svi stanovnici naselja Ivanec (MO Ivanec I, II, III i IV) pozvani su da se okupe na jedinstvenom zboru građana koji u 18 sati počinje u Kinodvorani Ivanec.

Građani su pozvani da dođu u što većem broju kako bi od gradonačelnika Milorada Batinića dobili točnu i kvalificiranu informaciju o aktualnim zbivanjima u našemu gradu vezanim uz vodovode, Ivkom-vode i odlagalište u Jerovcu.

Sve navedeno razlozi su zbog kojih i Ivančani proteklih dana potpisuju peticiju i time izražavaju neraspoloženje i neslaganje s odlukama državnih institucija o dovozu tzv. varaždinskog otpada u Jerovec te o pripajanju ivanečkih vodovoda, kaptaža, vodocrpilišta i druge imovine Ivkom-voda Ivanec Varkomu Varaždin, čime bi se ivanečka tvrtka ugasila i brisala iz sudskog registra.

Svi nazočni i večeras će moći potpisati peticiju te na takav način poslati jasnu poruku o tome što misle o direktivama i uredbama temeljem kojih im se otuđuju vodovodi i poduzeće u vlasništvu svih građana te dovozi tuđi otpad na gradski deponij.

print