Novosti

U SURADNJI S GRADOM I MINISTARSTVOM E-upis djece u Dječji vrtić Ivančice u pedagošku god. 2022./2023.

Petak

Dječji vrtić Ivančice objavio je natječaj za upis djece u novu pedagošku godinu 2022./2023. 

Vrtić će primati zahtjeve za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja do 15.4.2022. godine preko sustava e-Građani (e-upisi) putem linka: https://vrtici.e-upisi.hr/

Prijaviti se u sustav možete korištenjem bilo koje od 27 različitih vjerodajnica (lista svih prihvaćenih vjerodajnica nalazi se na https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792).

Prije upisa roditelji se mole da provjere podatke od značaja za upis (da u sustavu e-Građani vide djecu, da je prijavljena ispravna adresa i slično).

Sve pojedinosti dostupne su u natječaju na linku:

https://vrtic-ivancice.hr/2022/04/01/natjecaj-za-upis-djece-u-pedagosku-2022-2023-godinu/

Na sljedećem linku nalaze se i upute roditeljima za korištenje sustava:

https://vrtic-ivancice.hr/2022/04/01/upute-roditeljima-za-koristenje-sustava-e-upisi/

Roditelji koji nisu u sustavu e-Građani mole se da si na vrijeme pribave jednu od 27 vjerodajnica za prijavu u sustav. Natječaj traje od 1. do 15. travnja, a vrtić poziva sve roditelje da im se jave u slučaju nesnalaženja ili teškoća.

Naime, Grad je 2020. godine Pismom namjere iskazao podršku Dječjem vrtiću Ivančice Ivanec za prijavu na „Javni poziv za odabir ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, odnosno za sudjelovanje u projektu „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ te je u 2021. godini za predmetno i potpisan Ugovor između Grada Ivanca, Dječjeg vrtića i Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva.

Radi se o projektu tadašnjeg Ministarstva uprave (sadašnje Ministarstvo pravosuđa i uprave) kojim će se razviti sustav e-upisa u ustanove odgoja i obrazovanja.

print