Novosti

Ivanečki obrtnici na 14. sportskim igrama promovirali Ivanec – Planinarski grad

Srijeda

Od 12. do 15. svibnja 27 obrtnika s područja grada Ivanca sudjelovalo je na 14. obrtničkim sportskim igrama održanima u Malom Lošinju.

Igre već tradicionalno organizira Hrvatska obrtnička komora, a ove se godine za sudjelovanje prijavilo čak dvanaest županijskih ekipa pa je sve zajedno na organiziranom susretu bilo 800 obrtnika iz cijele Hrvatske.

Ivanečki obrtnici najbrojniji su dio ekipe Varaždinske županije jer čak 70% ekipe čine obrtnici s ivanečkog gradskog područja.

S obzirom na brojnost ekipe te na tradiciju i značaj samih igara za obrtnike i promociju poduzetništva, Grad Ivanec i poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. ove su godine za ivanečke obrtnike pripremili promo materijal s logom Ivanca – Planinarskog grada.

Promo pakete, koje čine platnene vrećice, majice, kape, kemijske olovke i upaljači, ivanečki su obrtnici podijelili kolegama iz Splita, Rijeke, Zagreba te kolegama iz Slavonije.

Majice s jedinstvenim logom Ivanca – Planinarskog grada, ivanečki su obrtnici nosili i na samom natjecanju te time Ivanec i njegov turistički brend učinili vidljivim diljem Hrvatske, a što je, s obzirom na usmjerenost grada Ivanca k razvoju turizma, iznimno važno.

I takav vid suradnje, kroz promidžbu, još je jedna od uspješnih aktivnosti koje zajednički provode Obrtnička komora Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Obrtničke sportske igre za ekipu su Varaždinske županije, a time i za ivanečke obrtnike, bile iznimno uspješne, a Udruženje obrtnika i Županijska komora povećali su broj osvojenih pehara.

U ukupnom poretku osvojili su treće mjesto. Prvo mjesto osvojili su u nogometu, 2. u pikadu, a 3. u odbojci na pijesku.

print