Novosti

RODITELJI UČENIKA OD 2. DO 8. RAZREDA! Podnesite Gradu zahtjev za nadoknadu troškova za radne bilježnice i mape

Srijeda

Grad Ivanec poziva sve roditelje učenika od 2. do 8. razreda osnovnih škola (koji imaju prebivalište na području grada Ivanca) da podnesu zahtjev za nadoknadu troškova nabave dijela radnih bilježnica i likovnih mapa.

Grad će im te troškove nadoknaditi u visini zakonom propisanog novčanog limita za radne bilježnice (koji je određen Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima) te im pokriti i trošak nabave likovnih mapa.

Roditelji za to trebaju popuniti obrazac u privitku (koji mogu dobiti i u Gradu) te ga zajedno s preslikom računa dostaviti u Grad osobno (na prijemnom šalteru u prizemlju Gradske vijećnice, Trg hrvatskih ivanovaca 9b) ili online, na sljedeće e-mail adrese: [email protected][email protected]

Ovu potpornu mjeru Grad Ivanec provodi treću godinu zaredom sa željom da roditeljima olakša teret opremanja učenika za novu školsku godinu na način da im pokrije glavninu troškova radnih bilježnica i mapa.

Ti troškovi za svaki su razred drukčiji, a sežu od oko 160 - 170 kuna za niže razrede pa sve do 300 – 400 kuna za više razrede.

Za te svrhe u proračunu Grada Ivanca za ovu godinu osigurano je 250.000 kuna.

Nadoknade će Grad isplatiti na tekuće račune roditelja.

print