Novosti

POČINJE ADVENT U PLANINARSKOM GRADU – Revijalnim programom na ledu Advent otvaraju klizačice Zagrebačkih pahuljica!

Srijeda

POČINJE ADVENT U PLANINARSKOM GRADU – REVIJALNIM PROGRAMOM NA LEDU ADVENT OTVARAJU KLIZAČICE ZAGREBAČKIH PAHULJICA!

U subotu, 3. prosinca u 18 sati, otvara se manifestacija Advent u Planinarskom gradu.

Nakon uključivanja blagdanske rasvjete i otvaranja klizališta u gradskom parku, na ledenoj površini će revijalni program izvesti 40-ak klizačica Klizačkog kluba Zagrebačke pahuljice te prezentirati sinkronizirano klizanje. Nastupit će dvije grupe, juniorke i kadetkinje, koje nastupaju i na državnim i međunarodnim natjecanjima. Stoga u subotu svakako rezervirajte svoje vrijeme za prekrasni adventski doživljaj u Ivancu.

Posebna napomena: U slučaju jače kiše, ovaj program bit će odgođen, a o novom terminu njegova održavanja obavijestit ćemo naknadno.

Nakon Zagrebačkih pahuljica, na klizalište će moći ući i svi ostali posjetitelji te se upustiti u avanturu na ledenoj površini od 300 m2. U nastavku će se djeca družiti s popularnim božićnim maskotama iz Kazališta „Tvornica lutaka“ iz Zagreba. Moći ćete se slikati s Orašarom i Gingerbreadom, vilenjakom i božićnom jelkom!

Bit će to i prilika da mališani dječjih vrtića Ivančice i Bambi okite čak tri velika bora u gradskom parku. A nakon svega program se u gradskom parku nastavlja glazbom u izvođenju Privatt benda i Ženskog vokalnog sastava Kaliope.

Dobro došli na Advent u Planinarskom gradu!

print