Novosti

AGLOMERACIJA Dinamika radova na Aglomeraciji Ivanec do 28. siječnja

Petak

Unatoč zimskom dijelu godine izvođači radova na gradnji sustava odvodnje i pročišćivanja otpadnih voda Aglomeracija Ivanec koriste svaki raspoloživi dan kako bi obavili što više od ugovorenih radova u ovom EU projektu „teškom“ više od 216 milijuna kuna.

Prema informaciji nositelja radova, Ivkom-voda Ivanec d.o.o., u nastavku donosimo raspored planiranih radova do 28. siječnja.

  • etapa 2: u Lančiću, od kbr. 10 prema kbr. 9
  • etapa 3: u Ulici Otokara i Pavice Hrazdira od kbr. 12 prema 15; u Ulici Kozjak od kbr. 21 prema br. 15 te u Ulici Jezerski put od kbr. 38 c prema 42 b
  • etapa IV: u Ivanečkom Naselju, uz robni centar KTC prema željezničkoj pruzi
  • etapa V: u zaseoku Krtanjeki, od kbr. 159 prema 153
  • Radovi na etapi „centar“ odnosno „Mješovitoj kanalizacijskoj mreži s područja centralnog dijela naselja Ivanec“ izvodit će se u Ulici Vladimira Nazora uz buduće reciklažno dvorište Ivanec.

U tijeku su i radovi na izvođenju kućnih priključaka u Ulici Antuna Gustava Matoša, Ulici Pahinsko i  u Ulici Jezerski put, a na koje će se korisnici moći priključiti nakon dovršetka radova na cijelom sustavu Aglomeracije.

Mole se građani za razumijevanje i strpljenje zbog raskopanih prometnica i otežanog prometa, uz ponovni naglasak da će nakon završetka radova sve prometnice biti sanirane i nanovo asfaltirane.

print