Novosti

NOVOST U „SVIJETU MAŠTE“ DADILJE IVANE KUŠTER Kreće upis djece u redovit popodnevni program

Utorak

„Svijet mašte“, prvi privatni obrt na području Grada Ivanca registriran za djelatnost dnevne skrbi o djeci, poziva sve zainteresirane roditelje na upis mališana u redoviti poslijepodnevni program. 

Vlasnica obrta, dadilja i školovana odgojiteljica Ivana Kušter, naglašava da se u taj program mogu upisati sva djeca u dobi od prve do šeste godine života.

-Puno je mladih roditelja koji rade kombinirano ili u poslijepodnevnoj smjeni te nemaju kome na čuvanje ostaviti svoju djecu. Pošto sam u mogućnosti da se, sa još dvije zaposlene odgojiteljice, prilagodim potrebama roditeljima i tijekom poslijepodneva, u program „Svijeta mašte“ uvodim redovit poslijepodnevni program (od 13.30 do 20.30 sati, a u planu je upis šestero djece – kaže dadilja Ivana, koja sa svojim malim odgojiteljskim timom sada skrbi o 12 mališana upisanih u redovit program.

„Svijet mašte“ po svim je propisanim standardima uređen i opremljen u obiteljskoj kući u Ivanečkom Vrhovcu 1. Posjeduje dnevni boravak za djecu opremljen edukativnim kutićima, didaktom i igračkama. U prostoru su i sobe za ručak i spavanje, kuhinja, kupaonica sa sanitarnim čvorom, garderoba, a vanjsko igralište opremljeno je spravama za igru na otvorenom. U osnovi, sve je isto kao i u redovitom vrtiću, a radi se po vrtićkom programu.  

Cijena smještaja djeteta u „Svijet mašte“ je 280 eura, od čega Grad Ivanec sufinancira 132,6 eura. 

Ujedno, I. Kušter obavještava roditelje da s radom počinju i pedagoške igraonice za djecu koja ne polaze u vrtić, a koje su namijenjene njihovoj socijalizaciji (triput tjedno od 16 do 18 sati). 

Sve informacije na tel. 098 925 97 53 ili e-mailom na [email protected], Ivanečki Vrhovec 1.

print