Novosti

U srijedu, 15. veljače, prva ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Četvrtak

Za srijedu, 15. veljače, sazvana je 24. sjednica Gradskog vijeća Ivanec, prva u novoj radnoj godini. Počet će redovitim aktualnim satom, a nakon toga će vijećnici razmotriti i raspraviti  desetak točaka dnevnoga reda.

Nekoliko točaka odnosi se na odluke koje Vijeće treba dati na izmjene i dopune Statuta i Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Ivančice te o izmjenama Odluke o utvrđivanju mjerila za sufinanciranje predškolskog odgoja u vrtićima te sufinanciranje usluge skrbi o djeci koje pružaju obrti za obavljanje djelatnosti dadilja za 2023. godinu.

Nadalje, na dnevnom je redu je i donošenje Odluke o naknadi za korištenje odlagališta otpada Jerovec te donošenje Akcijskog plana energetski i klimatski održivog razvitka Grada Ivanca. Pred vijećnicima će se naći i Izvješće o obavljenoj provjeri provedbe preporuka danih u reviziji učinkovitosti upravljanja i raspolaganjima nogometnim stadionima i igralištima u vlasništvu JLS-ova na području Varaždinske županije.

Sjednica počinje u 18 sati, a svi zainteresirani moći će je pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na FB stranici Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info

print