Novosti

OPG-ovi S PODRUČJA GRADA IVANCA! Javite se natječaj LAG-a Sjeverozapad za potporu razvitka malih poljoprivrednih gospodarstava

Četvrtak

LAG Sjeverozapad objavio je natječaj za potporu razvitka malih poljoprivrednih gospodarstava. Na natječaj se mogu javiti i SOPG-ovi i OPG-ovi s područja grada Ivanca.

Rok za prijave projekata je od 20. ožujka do 21. travnja ove godine. Ukupan iznos raspoloživih sredstava iznosi 90.000,00 eura, a visina potpore po nositelju projekta iznosi 15.000 eura.

U svrhu pojašnjenja natječaja, natječajne dokumentacije i načina podnošenja prijava, LAG Sjeverozapad će održati dvije radionice.

Prva će biti u Donjoj Voći u četvrtak, 9. ožujka 2023. u 18 sati u prostorijama NK Vindija Donja Voća 18B. Termin druge radionice bit će objavljen naknadno.

Pitanja s jasno naznačenom referencom na ovaj natječaj moguće je poslati od dana objave natječaja do dana početka podnošenja prijava projekata isključivo putem e-pošte na adresu: [email protected]

Sve ostale potrebne informacije o obrascima, uvjetima i načinu prijave mogu se pronaći OVDJE.

Ako ste zainteresirani za prijavu na ovaj poziv, za savjetodavnu i operativnu pomoć u kandidiranju svojih projekata obratite se Projektnom uredu Grada Ivanca za EU fondove na e-mail: [email protected] ili na telefon 042/645-485.

print