Novosti

U SUBOTU, 4. OŽUJKA, PLESNI SPEKTAKL U IVANCU Više od 300 sudionika na Trofeju grada Ivanca, turniru u standardnim i latino-američkim plesovima!

Petak

Ivanec će u subotu, 4. ožujka, drugu godinu zaredom biti domaćin plesnom spektaklu – Trofeju grada Ivanca, turniru u standardnim i latino-američkim plesovima. Turnir organiziraju Plesni klub Takt iz Varaždina i Hrvatski sportski plesni savez, a pokrovitelj natjecanja je Grad Ivanec.

U sklopu Trofeja održat će se dva plesna natjecanja - bodovni turnir HSPS-a te KUP  Hrvatske u standardnim i latino-američkim plesovima.

Manifestacija će okupiti više od 300 sudionika. U sportskom dijelu natjecanja tijekom dana svoje će plesno umijeće pokazati oko 250 natjecatelja iz 16 klubova, dok će još 50 članova Plesnog kluba Takt Iz Varaždina sudjelovati u večernjem dijelu show programa.

Najzanimljiviji i najatraktivniji dio, namijenjen široj publici, počet će u subotu u 19 sati u srednjoškolskoj sportskoj dvorani. Program će početi defileom svih parova, a nakon toga će publika imati prilike vidjeti nastup vrhunskih plesača iz cijele Hrvatske u završnim natjecanjima Kupa Hrvatske te show program plesača Plesnog kluba Takt.

Cijena ulaznice iznosi 7 eura, a djeca do 12 godina imaju besplatan ulazak.

print