Novosti

U četvrtak, 16. ožujka, 25. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Petak

Za četvrtak, 16. ožujka, sazvana je nova, 25. sjednica Gradskog vijeća Ivanec. Počet će redovitim aktualnim satom, a nakon toga će vijećnici razmotriti i raspraviti desetak točaka dnevnoga reda.

Više njih odnosi se na rad gradske uprave (Odluka o ustrojstvu upravnih tijela Grada Ivanca, o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u upravnim tijelima, o izmjenama i dopunama Odluke o plaći i drugim pravima gradonačelnika, zamjenika gradonačelnika iz radnog odnosa te zamjenika gradonačelnika koji dužnost obnašaju bez zasnivanja radnog odnosa).

Pred vijećnicima će se naći i prijedlog nove Odluke o javnim priznanjima Grada Ivanca te Odluke o pravilima protokola Grada Ivanca.

Na dnevnom redu je i Odluka o izmjeni Odluke o izvršavanju proračuna Grada Ivanca za 2023. godinu te Odluka o držanju domaćih životinja.

Za sve one koji se bave ili se namjeravaju baviti turizmom zasigurno će biti interesantan Program dodjele bespovratnih potpora Grada Ivanca turizmu kao i Program dodjele bespovratnih potpora za poticanje poduzetništva na području našega grada.

Sjednica počinje u 18 sati, a svi zainteresirani moći će je pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na FB stranici Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info

print