Novosti

PODUZETNICI POČETNICI! Dostavite Poslovnoj zoni kontakt podatke u cilju pravodobnog informiranja za razvitak vašeg poslovanja

Četvrtak

Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva sve poduzetnike početnike te one koji planiraju ulazak u poduzetničke vode da joj dostave svoje kontakt podatke kako bih ih pravodobno mogla informirati o svim aktivnostima koje im mogu pomoći u razvitku i poboljšanju poslovanja.

Svoje podatke možete dostaviti na e-mail adresu [email protected] ili putem online obrasca.

Traženi podaci obuhvaćaju ime i prezime, naziv poslovnog subjekta, godinu osnivanja (mora biti između 2020.-2023., ako je subjekt već osnovan) te broj telefona i e-mail adresu. Iskaz interesa za sudjelovanjem  je informativnog karaktera i nije obvezujući, već služi za lakše planiranje aktivnosti.

Na taj način će se formirana baza poduzetnika početnika nadopuniti ažuriranim podacima i služit će za potrebe informiranja i obavještavanja o aktivnostima koje se za njih organiziraju.

I ove aktivnosti Poslovna zona provodi u sklopu svog EU projekta BOND 2 „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a, faza 2“ namijenjenih poduzetnicima početnicima.

Za tu ciljnu skupinu razvijeni su i za korištenje dostupni i digitalni alati za promociju i informiranje – web katalog ivanečkih poduzetnika IvanecBiz i te online verzija asocijacije poduzetnika s područja grada Ivanca Poslovni klub online.

Osim pogodnosti ovoga projekta za mlade poduzetnike, provedba ovih aktivnosti iznimno je važna i za samu Poslovnu zonu kao poduzetnički centar, jer predstavlja dio procesa službene certifikacije usluge poslovnog savjetovanja.

Više informacija dostupno je kod voditeljice projekta Lane Labaš, direktorice Poslovne zone Ivanec d.o.o., na e-mail [email protected] ili broj telefona 042/492-870.

print