Novosti

POSLOVNA ZONA IVANEC Poziv na besplatni webinar za poduzetnike početnike o mogućnostima besplatnog korištenja mentorskih usluga (srijeda, 3. svibnja)

Srijeda

S ciljem detaljnog informiranja poduzetnika početnika o mogućnostima korištenja programa mentorstva iskusnih stručnjaka, poduzetnika i menadžera, poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. će u srijedu, 3. svibnja, u 11:00 sati, održati webinar na ovu temu za sve zainteresirane.

Na online radionici polaznici će saznati ciljeve tog projekta, informacije o načinu prijave i uključivanja u program mentorstva, područja edukacija i informiranja koja su im na raspolaganju, načine provedbe mentoriranja te sve benefite koje će im pružiti sudjelovanje.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poduzetnike početnike i buduće poduzetnike da se prijave na webinar i informiraju se njihovim mogućnostima uključivanja u ovaj EU projekt.

Prijave su moguće preko online obrasca, na e-mail [email protected] i na broj telefona 042/645 – 484, najkasnije do utorka, 2. svibnja.

I ovaj webinar dio je iznimno opsežnih aktivnosti koje Poslovna zona provodi u sklopu već poznatog EU projekta BOND II, odnosno Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem HAMAG-BICRO-a, s posebnim naglaskom na suradnju i potporu poduzetnicima početnicima i budućim poduzetnicima – Faza 2.

Jedna od ključnih aktivnosti koja se provodi je program mentorstva, kojim se mladim poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja osigurava mentorstvo iskusnih stručnjaka, poduzetnika i menadžera.

U tu svrhu HAMAG je uz podršku lokalnih potpornih institucija uspostavio Mrežu mentora, koja okuplja više od 200 stručnjaka s područja cijele Hrvatske, a koji pokrivaju različita područja poslovne stručnosti.

Ti mentori sada su na raspolaganju i našim poduzetnicima početnicima, kojima je potrebna savjetodavna pomoć i podrška u pokretanju i razvoju poslovanja.

Poduzetnici će sami moći odabrati mentora, prema području u kojima im je potrebno unapređenje njihovih znanja i vještina, a broj sati definirat će se sukladno potrebama poduzetnika.

Poslovna zona Ivanec d.o.o kao lokalna potporna institucija za poduzetnike, aktivno sudjeluje u organizaciji mreže mentora od samoga početka.

Dosad je potaknula mnoge iskusne poduzetnike i svoje suradnike da se uključe kao mentori, a sada će se aktivirati i oko povezivanja mentora i poduzetnika početnika, da bi svrha mreže i prijenosa iskustava zaživjela u punom opsegu.

Svi korisnici će uslugu mentoriranja dobiti besplatno.

print