Novosti

Poziv izlagačima za sudjelovanje na 9. gospodarskom sajmu u Varaždinu – za izlagače besplatno, sve troškove pokriva Grad Ivanec

Četvrtak

Kao i prošlih godina, i ove godine Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Turistička zajednica Grada Ivanca zajedno s gospodarstvenicima sudjeluju na Gospodarskom sajmu u Varaždinu.

Budući da će naglasak u sklopu nastupa na sada već 9. izdanju Gospodarskog sajma biti na turističkoj ponudi Ivanca i daljnjoj promociji i pozicioniranju brenda Ivanec - Planinarski grad, pozivaju se svi djelatnici u turizmu da se pridruže i predstave svoje turističke i ugostiteljske objekte.

Nastup na sajmu je za suizlagače besplatan jer sve troškove pokriva Grad Ivanec.

Ovogodišnji Gospodarski sajam održat će se u petak i subotu, 19. i 20. svibnja, na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a službeno otvorenje bit će u petak u 14:00 sati.

U sklopu sajma održat će se i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan.

Kako možete sudjelovati?

  • Putem vlastitih promotivnih materijala (letak, brošura, promo proizvod, baner, itd.)
  • Dostavom podataka o svojoj ponudi koji će biti uvršteni u zajednički promotivni materijal u izvedbi Poslovne zone Ivanec d.o.o.
  • Kroz osobnu prisutnost na zajedničkom štandu i na otvorenju sajma

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na e-mail [email protected], a pripremljeni materijal za promociju dostavite u prostorije Poduzetničkog inkubatora Ivanec (Vladimira Nazora 6/II), najkasnije do srijede, 17. svibnja 2023. 

Sve dodatne informacije dostupne su na tel. 042/492-870 ili 042/645–484, Poslovna zona Ivanec.

print