Novosti

Dječji vrtić Ivančice Ivanec pobjednik 21. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Varaždinske županije

Utorak

Dječji vrtić Ivančice sveukupni je pobjednik jučer održanog Olimpijskog festivala dječjih vrtića Varaždinske županije. Ivanečki mališani iz odgojnih skupina Sovice, Jagodice i Tratinčice osvojili su najveći broj medalja u festivalskim disciplinama te tako osvojili dječje olimpijsko zlato! Čestitamo!

Ova najveselija manifestacija u organizaciji Saveza športova Varaždinske županije i brojnih partnera okupila je 8 dječjih vrtića, od prijavljenih 12, iz cijele Varaždinske županije.

Ivanečki vrtić na ovoj manifestaciji sudjeluje od samog početka, već punih 20 godina.

- Lijepe uspomene vežu nas za tu manifestaciju jer imamo puno osvojenih medalja i pehara kroz više generacija djece, što nam nosi lijepu uspomenu iz tih veselih vrtićkih dana. Tako će i ova generacija nositi uspomenu na osvojene medalje i to u konkurenciji više od 300 mališana, dječaka i djevojčica, koji su pokazali svoje talente u sportskim disciplinama – pišu nam iz DV Ivančice.

Tako su i dječaci i djevojčice u štafeti 4x25 osvojili zlatnu medalju.

U trčanju na 50 metara dječaci su izborili zlatnu i srebrnu medalju.

Dvije medalje, i to srebrnu i brončanu, osvojile su djevojčice u skoku u dalj.

U nogometu su medalje srebrna sjaja osvojili i djevojčice i dječaci.

Pod sloganom „I ja ću biti olimpijac“ djeca se raduju svakoj olimpijadi, kako ovoj u Varaždinu na pravom atletskom stadionu Sloboda, tako i Olimpijadi Ivanec 2023., koja će se održati 1. lipnja  na nogometnom stadionu u Ivancu po 11. put. Stoga, dođite i vi i bodrite naše najmlađe!

print