Novosti

AGLOMERACIJA Apel građanima: Zbog sigurnosti prometa, ne premještajte prometnu signalizaciju na semaforskom raskrižju u Ivancu

Petak

Ivkom-vode Ivanec d.o.o. obavještavaju građane grada Ivanca o dinamici izvođenja radova  na Aglomeraciji do 9. lipnja.

Etapa V: u Jerovcu

Etapa Centar, odnosno Mješovita kanalizacijska mreža s područja centralnog dijela naselja Ivanec - u Ulici Josipa Kraša, u Ulici Antuna Mihanovića od kućnog broja 47 prema kućnom broju 38, u Ulici Ivanuševec od kućnog broja 7 prema kućnom broju 3, Ulici Bistrica između kućnog broja 19 i kućnog broja 13 te između kućnog broja 78 i kućnog broja 2, uz željezničku prugu od Šprem-Amarene prema Gregur-Investu i na raskrižju Ulice Ivana Gorana Kovačića (obilaznica) i Ulice Vladimira Nazora, na dionici kod semafora.

Zbog izvođenja radova na ovoj dionici bit će zatvorene obje prometne trake u smjeru centra Ivanca i jedna prometna traka u smjeru Jerovca, a naizmjenično propuštanje vozila obavljat će se pomoću mobilnih semafora.

Vozačima i građanima upućuje se apel da ne premještaju postojeću prometnu signalizaciju, zbog sigurnog odvijanja prometa.

U tijeku su i radovi na izgradnji kućnih priključaka u Ulici Bistrica i Kalničkoj ulici na koje će se korisnici moći priključiti nakon završetka projekta.

print