Novosti

DANAS SE OTVARA VELIKI ZABAVNI PARK ZA DJECU I MALIŠANE Doznajte kakav program i kakve animacijske sprave dočekuju našu djecu

Ponedjeljak

Sve mališane i djecu, roditelje, bake i djedove pozivamo da danas poslijepodne, već od 17 sati, dođu u veliki ivanečki park koji će sve do nedjelje, 25. lipnja, biti veliki zabavni park za djecu i mališane.

Naše malene očekuje čak devet različitih animacijskih sprava, a Grad Ivanec je omogućio da sve budu besplatne za korištenje! A to znači da će se djeca sjajno zabavljati u dva velika bazena s pedalinama i valjkom, u dvorcu s toboganom, na velikom nogometu i mix košarci te na tri nindža poligona. Tomu treba dodati i zip line te penjačku stijenu.

Animacijske sprave u parku moći će se, uz organiziranu pratnju animatora, koristiti svaki dan od 17 do 21 sati, uz napomenu da će u subotu i nedjelju, 24. i 25. lipnja, sprave u pogonu biti i od 10 do 14 sati.

Program danas u parku počinje oko 18.45 sati kod male slobodne kućice za knjige koju će tu postaviti Gradska knjižnica Gustav Krklec. Roditelji i bake, dovedite i djecu u to vrijeme, kada će im knjižničarke ispričati i jednu lijepu priču!

U 19 sati počinje nezaboravni program mališana Dječjeg vrtića Ivančice i Dječjeg vrtića Bambi, kojim se simbolično opraštaju od vrtića, jer najesen kreću u školu.

Dobro došli!

print