Novosti

UŠR STAŽNJEVEC - Pobjednik državnog festivala sportske rekreacije na selu

Ponedjeljak

Udruga za šport i rekreaciju Stažnjevec pobjednica je 27. hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu koji je u subotu, 1. srpanja, u organizaciji HSSR-a održan u Poljani Biškupečkoj!

-Ljepši poklon za 15. rođendan naše udruge nismo mogli ni zamisliti! Čak 14 godina natječemo se na državnim festivalima i svih ovih godina željno smo iščekivali zlatni prijelazni pehar. Svi zajedno uložili smo puno truda, muke, znoja pa i izgubljenih živaca i sada, kada je veliki pehar naš, izuzetno smo ponosni na ovaj rezultat koji je postiglo naše društvo! – javio nam je presretan tajnik UŠR-a Nikola Sedlar te kazao da im se dojmovi još nisu do kraja slegli.

A ono što mi možemo reći jest samo: Bravo za sve natjecatelje UŠR-a Stažnjevec na osvojenom državnom zlatu, to više što su među svih 10 ekipa sudionica, upravo Stažnjevčani bili najmlađa ekipa. Kapetan ekipe bio je Denis Šimek.

I još nešto. U disciplini potezanja užetom ekipa je osvojeno treće mjesto posvetila svom prerano preminulom kolegi Željku Lončaru, standardnom „štrikašu“. Čestitke svima!

print