Novosti

ZBOG STALNIH UPITA POTENCIJALNIH INVESTITORA Poziv vlasnicima poslovnih prostora i proizvodnih hala u Ivancu spremnih za iznajmljivanje

Srijeda

Zbog  stalnih upita  investitora i tvrtki koje zaprimaju Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o., a koji su zainteresirani za uzimanje u najam proizvodnih hala i poslovnih prostora na području grada Ivanca, pozivaju se vlasnici takvih prostora da Poslovnoj zoni dostave podatke o objektima koje žele iznajmiti. 

Dostavljeni podaci koristit će se isključivo za povezivanje vlasnika i ulagača, odnosno neće biti javno dostupni, osim ako to vlasnik  prostora izričito ne navede kao mogućnost. 

Posebno napominjemo da ni Grad ni Poslovna zona Ivanec, osim posredničke usluge na opisani način, neće sudjelovati u daljnjim pregovorima između davatelja i primatelja najma. 

Usluga  poslovnog povezivanja je besplatna i dio je potpora koje Grad Ivanec preko Poslovne zone Ivanec d.o.o. pruža poduzetnicima.

Podaci se mogu dostaviti na e-mail [email protected], a obuhvaćaju vrstu poslovnog objekta, razinu opremljenosti, adresu, uvjete najma (rok, cijenu), kontakt e-mail i telefon te fotografiju prostora, ako je moguće. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel. 042/492 870, Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Podaci se prikupljaju do 30. rujna 2023 godine.

 

print