Novosti

IVANČICA d.d. IVANEC, VODEĆI HRVATSKI PROIZVOĐAČ OBUĆE U proizvodnji koriste 100% zelenu energiju, zaposlili 33 osobe s invaliditetom

Petak

Ivančica d.d., vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj s vlastitim brandom dječje obuće Froddo, s ponosom je objavio nedavno ostvareno postignuće - stjecanje ISO 45001:2018 certifikata.

Ovaj certifikat potvrđuje izvrsnost tvrtke u upravljanju zdravljem i sigurnošću na radnom mjestu te predstavlja novi korak u kontinuiranom nizu ISO certifikacija koje Ivančica d.d. uspješno ostvaruje. Naime, tvrtka posjeduje i certifikate ISO 9001:2015 za upravljanje kvalitetom i ISO 14001:2015 za upravljanje okolišem, što dodatno potvrđuje predanost visokim standardima u održivom poslovanju.

Posvećenost Ivančice d.d. postizanju najviših standarda etičnosti i integriteta odražava se u Kodeksu ponašanja koji je donijela Uprava, a koji ima za cilj osigurati ispravno i odgovorno djelovanje u svim aspektima poslovanja tvrtke. Kodeks ponašanja Ivančice d.d. opisuje očekivano ponašanje zaposlenika i poslovnih partnera, te regulira područja poput zaštite radnika, zaštite okoliša i poštovanja intelektualnog vlasništva..

Osim toga, tvrtka primjenjuje i Etički kodeks, koji definira poslovnu kulturu i identitet, s naglaskom na načelima integriteta, poštenja, transparentnosti i društvene odgovornosti.

No, Ivančica d.d. ide i korak dalje u svom održivom pristupu. U poslovanju koristi 100% zelenu energiju, što doprinosi smanjenju ekološkog otiska i očuvanju okoliša. Ovaj uspjeh ne samo da jača poziciju tvrtke na tržištu, već i potvrđuje kontinuitet u održivom poslovanju.

U tvrtki Ivančica d.d. uspješno je osnovana i radna jedinica pod nazivom Integrativna radionica, koja trenutno zapošljava 33 osobe s invaliditetom. Ova radna jedinica omogućuje zaposlenicima da rade u prilagođenim uvjetima, pridonoseći uspjehu tvrtke i ostvarujući svoj radni potencijal.

Uz posvećenost inovacijama, glavni fokus poslovanja Ivančice d.d. je briga o zaposlenicima te poštivanje njihovih potreba. Držeći se visokih standarda etičnosti i održivosti, nastavlja se razvoj u smjeru strateškog opredjeljenja proizvodnje kvalitetne obuće uz istovremeno poštivanje potreba zaposlenika i očuvanje okoliša.

print