Novosti

USPJEŠNA TURISTIČKA PROMOCIJA Grad Ivanec, Poslovna zona i Turistička zajednica na Porcijunkulovom u Čakovcu

Utorak

Grad Ivanec je zajedno s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i Turističkom zajednicom jučer sudjelovao na najpoznatijoj međimurskoj turističkoj manifestaciji,Porcijunkulovom u Čakovcu.

Cilj sudjelovanja bio je predstaviti ivanečki turistički potencijal, ponudu i sadržaj, i primarno promovirati turistički brend Ivanca kao Planinarskog grada na samom sjeveru Hrvatske, ali i među brojnim turistima koji Porcijunkulovo tradicionalno posjećujuu velikom broju.

Poznato je, naime, da velik broj Međimuraca svakog vikenda rado dolazi na Ivančicu, a masovno posjećeno Porcijunkulovo bila je sjajna prilika za dodatnu promociju.

Na izložbenom štandu, koji je za Grad Ivanec osigurala Turistička zajednica Grada Čakovca, predstavljeni su razni turistički uporabni suveniri, među njima i planinarska torba. Također, predstavljeni su i smještajni kapaciteti na području Ivanca.

Na manifestaciji je sudjelovao i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić sa svojim zamjenikom Markom Friščićem. Oni su na štandu ugostili i svoje domaćine – međimurskog župana Matiju Posavca igradonačelnicu Čakovca Ljerku Cividini, a svojim se kolegama pridružio i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić. 

Svi oni redovito dolaze na Ivančicu, a dali su i podršku inicijativama protiv otvaranja kamenoloma na Siljevec, pa su i u tom kontekstu bili rado viđeni gosti na ivanečkom štandu. 

A za tu priliku gradonačelnik Batinić razveselio ih je protokolarnim poklonima Grada Ivanca – planinarskim torbama i planinarskim medaljama.

Podsjetimo, Porcijunkulovo održava se u vremenu od 28. srpnja do 2. kolovoza, a ove godine Grad Ivanec se, kao sudionik, ovoj popularnoj i iznimno posjećenoj manifestaciji pridružio prvi put.

Svu logističku i organizacijsku potporu za nastup osigurala je Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Turističkom zajednicom.

Na manifestaciji su sudjelovali i direktorica Romana Pomper Pozder te predsjednik TZ Ivanec Boris Jagetić Daraboš.

print