Novosti

U srijedu, 13. rujna, 30. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Četvrtak

Prva sjednica Gradskog vijeća Ivanec nakon ljetne pauze održat će se u srijedu, 13. rujna, u Kinodvorani Ivanec. Većinu od 14 točaka dnevnog reda čine izvješća o poslovanju gradskih ustanova te trgovačkih društava čiji je većinski vlasnik Grad Ivanec ili u njima ima poslovni udio.

Tako će se pred vijećnicima naći financijska izvješća o poslovanju u 2022. godini Ivkoma  i Ivkom-voda Ivanec, Varkoma i Čistoće Varaždin te Poslovne zone Ivanec. Bit će razmotrena i financijska izvješća Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold i Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec.

Nadalje, na dnevnom je redu i izvješće o radu gradonačelnika Grada Ivanca u prvih 6 mjeseci ove godine, kao i polugodišnji izvještaj o izvršenju gradskog proračuna za 2023. te izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe u razdoblju siječanj-lipanj 2023.

U nastavku sjednice vijećnici će prodiskutirati i Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o nerazvrstanim cestama, razmotrit će i Odluku o potvrđivanju članstva Grada Ivanca u LAG-u Sjeverozapad te Odluku o prihvaćanju najpovoljnijih ponuda po raspisanom natječaju o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada.

Sjednica počinje u 18 sati, a kao i obično, i ovoga puta moći će se pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na FB stranici Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info

print