Novosti

POZIV OPG-ovima S VLASTITIM PROIZVODIMA Grad Ivanec i Poslovna zona nude vam besplatan štand na najfrekventnijoj lokaciji podno Ivančice tijekom listopada!

Srijeda

S ciljem pružanja potpore razvoju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te svih ostalih malih poslovnih subjekata koji prepoznaju svoj interes djelovanja u sektoru turizma, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. omogućit će im da svoje vlastite proizvode tijekom listopada prodaju na parkiralištu Rapikovec u Prigorcu.

Konkretnije, za sve OPG-ove i ostale subjekte koji imaju vlastite proizvode i potrebne dozvole za prodaju, tijekom četiri vikenda u listopadu (počevši od subote, 7. listopada), kod parkirališta na Rapikovcu, osigurat će se besplatan štand.

OPG-ovi su pozvani da svoj interes za korištenje štanda iskažu popunjavanjem obrasca koji je dostupan OVDJE.

Potrebno je navesti koje proizvode su u mogućnosti ponuditi te za koje vikende (subote i nedjelje) su zainteresirani. Kada se utvrdi realan interes OPG-ova za ovakvom uslugom, utvrdit će se detalji suradnje. Interes je potrebno potvrditi najkasnije do srijede, 4. listopada.

Napominjemo kako su OPG-ovi dužni sami osigurati dežurstvo na štandu te pritom preuzimaju potpunu odgovornost za prodaju u pogledu poštivanja propisa i osiguravanja potrebnih preduvjeta za takav vid prodaje (uključivši i obvezu fiskalizacije).

Ovakvom vrstom usluge i suradnje, Grad i Poslovna zona nastoje pružiti izravnu potporu malim proizvođačima u njihovu radu, dok se turistima, gostima i posjetiteljima omogućuje da kupe  kvalitetan proizvod od domaćih proizvođača.

Lokacija na Rapikovcu interesantna je zbog velikog broja planinara, sportaša i rekreativaca koji odavde svakog vikenda kreću prema vrhu Ivančice.

Ovime i naš Grad daje doprinos Mjesecu hrvatskog turizma, čiji je cilj produljenje turističke sezone, odnosno, sadržajno obogaćivanje posezone na kontinentu. 

print