Novosti

ČESTITKA UČITELJIMA UZ 5. LISTOPADA, SVJETSKI DAN UČITELJA Svijetlite i dalje svojom predanošću djeci i mladima!

Četvrtak

U povodu 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, čestitku svim učiteljima i učiteljicama, profesorima i profesoricama, odgojiteljima i odgojiteljicama uputili su gradonačelnik Milorad Batinić i njegov zamjenik Marko Friščić.

-U ime svih građana Grada Ivanca čestitamo vam 5. listopada, Svjetski dan učitelja. Prilika je to da ponovno istaknemo vrijednost vašega rada i zahvalimo vam na svemu što činite za odgoj i obrazovanje naše djece i mladih.

Hvala vam što u vrtiću s puno ljubavi i strpljenja radite s našim najmlađima.

Hvala vam što u osnovnim školama dočekujete našu djecu, što ih uvodite u svijet znanja i pripremate ih za život te s njima dijelite sve njihove radosti i tuge.

Hvala profesorima u srednjim školama koji u vremenima, koja postaju sve zahtjevnija i izazovnija, odgajaju i obrazuju nove generacije koje će nositi budućnost našega grada i cijeloga društva.

I hvala vam što se za svoj životni poziv odabrali upravo ovo zanimanje. Ono nije lako; zahtijeva puno rada, strpljenja i odricanja, a da pritom nagrada za uložen trud i rezultate često nije opipljiva. Međutim, vi, učitelji, oduvijek ste bili i do danas ste ostali lučonoše našega društva – svijetlili ste svojim znanjem, odgovornošću, samozatajnošću i predanošću djeci i mladima, a vaša profesija postala je vaša misija.

Ostanite i dalje naši lučonoše, uz trajnu zadaću i obvezu zajednice na čuvanju digniteta, časti i ugleda vašeg poziva te osnaživanje vašeg materijalnog položaja – ističe se u čestitki učiteljima gradonačelnika M. Batinića i njegova zamjenika M. Friščića

print