Novosti

POZIV TURISTIČKE ZAJEDNICE UGOSTITELJIMA S PODRUČJA GRADA IVANCA Uključite se u manifestaciju Ivanečki rudarski dani!

Četvrtak

Turistička zajednica Grada Ivanca počela je s pripremama za ovogodišnje Ivanečke rudarske dane. Središnja manifestacija, utrka Rudarski cener s nizom popratnih sadržaja, održat će se u gradskom parku Ivanec u subotu, 2. prosinca.

S obzirom na to da ove godine, uz Grad Ivanec, Rudarske dane podupire i Hrvatska turistička zajednica, u planu je i organizacija drugih sadržaja, a među njima i atraktivne ugostiteljske ponude.

Stoga Turistička zajednica poziva sve ugostitelje s područja grada Ivanca da se u Ivanečke rudarske dane uključe i svojom ponudom, uz uvjet da barem jedan svoj meni ili drugu ponudu (predjela, glavna jela, pića, deserti i sl.) u vremenu od 2. do 10. prosinca vežu uz temu rudarstva, odnosno, nekadašnjih jela tipične zagorske kuhinje.

Turistička zajednica tiskat će letak/program Rudarskih dana te u njemu posebno istaknuti ugostiteljske objekte koji će u navedenom razdoblju u svoje menije uvrstiti domaće (rudarske) specijalitete te im na taj način omogućiti dodatnu promociju, a sve u cilju prepoznatljivosti i veće posjećenosti domaćih i vanjskih gostiju.

Stoga Turistička zajednica poziva sve ugostitelje (restorani, hoteli, barovi, izletišta itd.), koji se žele uključiti u manifestaciju u spomenutom obliku, da svoju ponudu s cjenikom dostave na [email protected] najkasnije do petka, 20. listopada.

Sve dodatne informacije dostupne su u Turističkom uredu Ivanec (prizemlje Muzeja planinarstva, Ul. R. Rajtera 5) ili na tel. 784-284 (042).

print