Novosti

POSLOVNI KLUB IVANEC Predstavljanje proračuna Grada Ivanca za 2024., strateških dokumenata, programa potpora gospodarstvu i novosti u poreznoj politici (srijeda, 15. studeni)

Utorak

U srijedu, 15. studenog, održat će se novi sastanak Poslovnog kluba Ivanec, asocijacije koja okuplja poduzetnike s područja grada Ivanca. Slijedom već ustaljene prakse, Grad Ivanec i poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. ovakve sastanke s gospodarstvenicima održavaju svake godine u ovo vrijeme, kako bi  ih upoznali s prijedlogom proračuna za narednu godinu, strateškim dokumentima, programima potpore poduzetništvu i drugim važnim temama te čuli i konkretne primjedbe i prijedloge lokalne poduzetničke zajednice.

Poduzetnicima će se uvodno obratiti gradonačelnik Milorad Batinić, osvrnuti se na najvažnije gradske projekte i dati uvod u proračun Grada Ivanca za 2024. godinu.

Najvažniji gradski financijski dokument detaljnije će predstaviti Dunja Cerovčec, pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i gospodarstvo, s posebnim naglaskom na proračunske stavke namijenjene potpori gospodarstvu te na novosti u planiranoj poreznoj politici Grada.

Programe potpora poduzetništvu i turističkoj djelatnosti u 2024. godini predstavit će Lana Labaš, direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša Stjepan Vincek, okupljene će informirati o programu ulaganja u komunalnu infrastrukturu, programu gradnje i održavanja te novinama u komunalnim odlukama vezanima uz nove investicije privatnog sektora, koje će se primjenjivati u 2024. godini.

Marko Friščić, zamjenik gradonačelnika Ivanca, dat će pregled planirane izmjene prostorno planske dokumentacije Grada Ivanca te najaviti nove kapitalne gradske projekte.

Sastanak s poduzetnicima održat će se u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira Nazora 6/2, s početkom u 10:30 sati.

Prijave za sastanak Poslovnog kluba Ivanec: do ponedjeljka, 13. studenog 2023. godine, preko online obrasca koji je dostupan OVDJE, na mail adresu [email protected] ili na tel. 042/645 – 484.

Dnevni red sastanaka dostupan je u prilogu ovoga teksta.

print