Novosti

GRADSKO VIJEĆE U srijedu, 29. studenog, 31. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Ponedjeljak

Nova sjednica Gradskog vijeća Ivanec, 31. u tekućem mandatu gradskog predstavničkog tijela, sazvana je za srijedu, 29. studenog, u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec.

Uz razmatranje izvješća trgovačkog društva Čistoća u poslovanju u 2022. godini (ovo je izvješće na prethodnoj sjednici skinuto s dnevnog reda pošto nije došao nitko iz ove tvrtke kako bi odgovorio na eventualna pitanja vijećnika) te izmjene i dopune Poslovnika Gradskog vijeća, na dnevnom redu su i Odluka o porezima Grada Ivanca, Odluka o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak te Odluka o stavljanju izvan snage Odluke o povjeravanju poslova utvrđivanja i naplate poreza na potrošnju.

Također, pred vijećnicima će se naći Plan djelovanja Grada Ivanca u području prirodnih nepogoda za 2024. godinu kao i novi petogodišnji Program modernizacije nerazvrstanih cesta za razdoblje 2023.-2027. godine te druga radna pitanja.

Sjednica počinje u 18 sati, a kao i obično, i ovoga puta moći će se pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na FB stranici Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info

print