Novosti

DANAS ASFALTIRAN DIO ULICE AUGUSTA CESARCA Sutra polaganje završnog asfaltnog sloja - cesta će jedno vrijeme biti zatvorena za promet

Srijeda

Danas je položen grubi asfaltni sloj na oko 400 metara ceste na potezu od Ulice Stjepana Vukovića do kbr. 21 u Cesarčevoj ulici(do Matišića). Riječ je velikom radilištu, na kojemu od listopada traju radovi na proširenju i rekonstrukciji prometnice. 

Sutra će se polagati i završni sloj pa obavještavamo građane da će ova dionica jedno vrijeme biti zatvorena za promet. Na ovom dijelu još predstoji uređenje bankina i postavljanje znakova.

Što se tiče preostalog dijela ceste (od Matišića do kapelice na groblju Ivanec), on sada ne ide u asfaltiranje, jer će na toj dionici Ivkom vode Ivanec vršiti rekonstrukciju vodovodne mreže.

Nakon što se polože nove vodovodne cijevi, i taj dio će biti asfaltiran, zajedno s novouređenim parkiralištem kod novog groblja, gdje je uređeno još 20-ak dodatnih parkirnih mjesta.

Sve radove izvelo je Graditeljstvo Andrije Grabara iz Ivanca.Investicija je vrijedna 218.290 eura (1,64 milijuna kuna) i najvećim dijelom financira se iz proračuna Grada Ivanca. 

Dio od 35.600 eura (267.000 kn) sufinancira Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

print