Novosti

U SREDNJOŠKOLSKOJ SPORTSKOJ DVORANI Božićni koncert mališana Dječjeg vrtića Ivanec i Područnog vrtića Radovan

Subota

 

U petak, 22. prosinca, u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec održan je tradicionalni božićni koncert mališana Dječjeg vrtića Ivančice te Područnog odjela u Radovanu.

Nakon što su pred prepunom dvoranom razdraganih roditelja, djedova i baka program otvorili svevremenskim Zvončićima, djeca su u svojim božićnim kostimima pjesmom, plesom i scenskim igrama sljedećih sat vremena publici prikazala svoj doživljaj i iščekivanje Božića.

Ravnateljica Vrtića Milena Golubić poručila je da svojim programom djeca žele svima prenijeti poruku nade, mira i razumijevanja. Naglasila je da je ovaj Božić u vrtiću posebno radostan, jer je počela dogradnja nove vrtićke zgrade, uređuje se i novo dvorište sa spravama za igru djece, a u proljeće kreću i radovi na gradnji novog vrtića u Radovanu. 

Uputila je zahvale Gradu Ivancu, gradskim čelnicima i službama te svima ostalima zaslužnima za visoka ulaganja, kojima se značajno podiže standard smještaja naše djece. U ime polaznika vrtića, Upravnog vijeća i cijelog kolektivauputila je svima najljepše blagdanske želje.

Održavanje dječje božićne priredbe u sportskoj dvorani financijski je podržao Grad Ivanec.

print