Novosti

KLUB MLADIH IVANEC Bogat program za mlade i djecu, Domaći obilježili dječju Potragu za blagom

Nedjelja

Čak dvanaest ekipa mladih u petak se, 29. prosinca, odazvalo pozivu Kluba mladih Ivanec te se uključilo u Potragu za blagom. Riječ je o tradicionalnoj zabavno-edukativnoj akciji KMI-a, u kojoj se od sudionika zahtijeva dovitljivost i logika u rješavanju zagonetki, pitalica i anagrama. 

Nakon što je okupljenim ekipama kod paviljona u parku tajnik KMI-a Ivan Golubić pojasnio pravila Potrage i propozicije igre, a kapetani ekipa preuzeli QR kodove, počela je uzbudljiva igra koja je sve natjecatelje provela kroz sedam lokacija.

Prvo mjesto pripalo je ekipi Puce z Ivanca, na drugom se mjestu našla ekipa Mr. World Wide, a na trećem Chrush & Crosh. 

Najbolje plasirane ekipe same su birale nagrade iz osiguranog bogatog nagradnog fonda, a organizatori su se pobrinuli da baš svaka ekipa-sudionica dobije ponešto od atraktivnih zgoditaka.

Klub mladih je, prema tradiciji, organizirao i dječju Potragu za blagom i to u subotu, 30. prosinca. 

Potraga je ovoga puta pratila tematiku ovogodišnjeg Adventau Ivancu, vezanu uz novi adventski brend Ivanca, a to su Domaći iz priče Ivane Brlić Mažuranić. 

Zadaća koju su djeca dobila bila je - pronaći što više Domaćih skrivenih u drveću, grmlju te uz staze u gradskom parku. 

Potraga je prošla odlično, svi  Domaći su pronađeni, a djeci je za nagradu podijeljeno 200 slatkih paketića.

Oni najuspješniji usto su dobili i pehare, a kako i priliči ovogodišnjem Adventu, nagrađeni su slikovnicama Šuma Striborova našeg „hrvatskog Andersena“.

Volonteri Kluba mladih su u jednoj od adventskih kućica u parku organizirali foto kutak te face painting, pa su mnogi klinci kući ponosno odlazili sa zanimljivo oslikanim licima.

Program Kluba mladih financijski je podržao Grad Ivanec.

print