Novosti

SVJETSKI USPJEH Nikola Jelić po treći put izabran za najboljeg futsal suca na svijetu!

Utorak

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić uputio je čestitku našem sugrađaninu Nikoli Jeliću iz Ribić Brega u povodu njegova ponovnog izbora od strane portala Futsal Planet najboljim sucem na svijetu u futsalu (dvoranskom nogometu) u 2022. godini. 

Ističući ponos i zadovoljstvo što je Jelić svojim dugogodišnjim vrijednim radom dosegao vrh na svjetskoj razini, gradonačelnik mu je čestitao na prestižnom naslovu i izrazio ponos što Ivanec u njemu ima svjetsku marku.

Inače, ovo je Jeliću već treća titula najboljeg futsal suca na svijetu. 

Prvi je put ovaj naslov osvojio za 2018. godinu (odlukomFIFA-e i nogometne organizacije UMBO Futsal Awards 2018. – Best Referee In The World), a onda i za 2020. godinu, i to odlukom futsal kontrolora suđenja, trenera, igrača, novinara i ostalih koji su diljem svijeta vezani uz dvoranski nogomet.

Jelić je u jakoj konkurenciji od 10 nominiranih sudaca iz cijeloga svijeta (Australija, Urugvaj, UAE, Portugal, Maroko, Francuska, Argentina, Španjolska, a među nominiranih sucima bio je još jedan Hrvat, Vedran Babić), skupio najveći broj bodova i ponovno se okitio naslovom najboljeg. 

Čestitamo!

print