Novosti

NAKON VIŠE OD PET TJEDANA ZABAVE Gase se adventska svjetla, završava rad klizališta u gradskom parku – podsjetimo se kako je bilo!

Ponedjeljak

Nakon punih 38 dana (8. prosinca – 14. siječnja) danas se gase adventska svjetla i s radom završava klizalište u gradskom parku. I dok je manifestacija Advent u Planinarskom gradu službeno završila još prije tjedan dana, Grad je s vlasnikom klizališta dogovorio da se njegov rad produlji za još tjedan dana (gratis) te time razveselio brojnu djecu i mlade.

Zadnju priliku za klizanje u ovoj sezoni oni su iskoristili jučer tijekom dana i u večernjim satima, kada je klizalište ponovno odjekivalo dječjim glasovima. U sklopu manifestacije održano je više od 35 raznih zabavnih, kulturnih i dječjih manifestacija i koncertnih programa koji su uvelike obogatili blagdanske dane.

Ovime se opraštamo se od Adventa u Planinarskom gradu u ovoj sezoni. Hvala svim udrugama, dječjim vrtićima, Turističkoj zajednici, ugostiteljima, gradskim ustanovama i tvrtkama te svima ostalima koji su svojim doprinosom uljepšali blagdanske dane u Ivancu. Podsjetimo ih se još jednom nizom odabranih fotografija!

 

print