Novosti

HRVATSKI SPORTSKI PLESNI SAVEZ Linda Šoštarek proglašena najuspješnijom hrvatskom sportašicom u mlađim dobnim kategorijama!

Utorak

Linda Šoštarek iz Vuglovca, članica Plesnog kluba Takt Varaždin, na svečanosti dodjele godišnjih nagrada Hrvatskog plesnog sportskog saveza proglašena je najuspješnijom sportašicom mladih dobnih kategorija (do 16 godina) u Republici Hrvatskoj!

Do ovakve titule Lindu su doveli brojni vrhunski rezultati koje je postigla tijekom 2023. godine.  Među njima izdvajamo tri naslova državne prvakinje (u standardnim i latinoameričkim plesovima te u kombinaciji deset plesova).

Usto, Linda se trenutačno se nalazi na 1. mjestu svjetske rang ljestvice u latino-američkim plesovima i na 3. mjestu u standardnim plesovima u kategoriji mladeži! Prošle godine je u konkurenciji 83 najbolje plesačice iz cijeloga svijeta osvojila izvanredno 17. mjesto na Svjetskom prvenstvu u latino-američkim plesovima u Španjolskoj.

Svoju kvalitetu potvrdila je i na drugim jakim međunarodnim natjecanjima WDSF-a u standardnim i latinoameričkim plesovima u Zagrebu, Sarajevu, Skopju i Szombathelyju, gdje je uvijek bila zlatna, srebrna ili brončana.

Iskrene čestitke!

print