Novosti

NOVI DRUŠTVENI OBJEKT Predstavljeno idejno rješenje rekonstrukcije i dogradnje objekta na sportskom centru Vinski potok u Stažnjevcu

Četvrtak

Temeljem potrebe mještana Stažnjevca i tamošnje Udruge za sport i rekreaciju za uređenjem objekta u sklopu sportskog centra Vinski potok, u srijedu, 28. veljače, u Gradskoj vijećnici Ivanec održan je radni sastanak s predstavnicima udruge i gradskim vijećnicima s tog područja, na kome jeprezentirano idejno rješenje rekonstrukcije i dogradnjeobjekta.

Sastanak je održan pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Marka Friščića, a nazočili su mu gradski vijećnici Nikola Sedlar i Miroslav Rohtek te predsjednik Vijeća MO-a Denis Šimek i član Marko Lončar.

Radi se o postojećem objektu koji je Grad proteklih godina legalizirao, a koji će tijekom ove godine biti opremljen i priključkom struje i vode. 

Dogradnjom će se u sklopu objekta urediti prijeko potrebni sanitarni čvorovi i kuhinja te spremište sportskih rekvizita. Ukupna površina objekta bit će više od stotinjak „kvadrata“. Time će Stažnjevec dobiti još jedan vrijedan društveni prostor namijenjen okupljanju građana. 

Idejno rješenje uređenja objekta izradila je varaždinska tvrtka Aris d.o.o, a u ovoj godini predstoji izrada glavnog projekta i ishođenje građevinske dozvole. 

Izradu projektne dokumentacije financira Grad Ivanec u iznosu od 7.825 €.

print