Novosti

POTPORA OPG-OVIMA Od svibnja do kraja rujna Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. omogućuju OPG-ovima besplatan štand na Rapikovcu i Žganom vinu

Petak

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. i ove će godine omogućiti zainteresiranim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima besplatan štand na kome će od svibnja do kraja rujna na Rapikovcu i Žganom vinu moći prodavati svoje vlastite proizvode.

Konkretnije, svim OPG-ovima i ostalim subjektima koji imaju vlastite proizvode i potrebne dozvole za prodaju, tijekom vikenda (na prijedlog OPG-ova može i na druge datume) će se, počevši od subote 25. svibnja, kod parkirališta na Rapikovcu i na Žganom vinu osigurati besplatan štand.

OPG-ovi se pozivaju da iskažu interes ispunjavanjem obrasca koji je dostupan OVDJE, a nakon čega će se utvrditi detalji suradnje.

Interes je potrebno potvrditi najkasnije do srijede, 22. svibnja.

Napominjemo kako su OPG-ovi dužni sami osigurati dežurstvo na štandu te preuzimaju potpunu odgovornost za prodaju u pogledu poštivanja potrebnih propisa i osiguravanja preduvjeta za takav vid prodaje (uključivši i eventualnu obvezu fiskalizacije).

Ovakvom vrstom usluge i suradnje, pruža se izravna potpora malim proizvođačima u njihovu radu, dok se turistima, gostima i posjetiteljima omogućuje da kupe neki lokalni, kvalitetan proizvod od domaćih proizvođača.

Lokacije na Rapikovcu i Žganom vinu određene su zbog velikog broja planinara, sportaša i rekreativaca koji se svaki vikend kreću na putu prema Ivančici.

Za dodatna pitanja nazovite na 042/ 645-435

print