Novosti

PODUZETNIČKI INKUBATOR IVANEC Na raspolaganju coworking prostor za povremeno poslovno korištenje i konferencijska dvorana za najam – razgledajte ga do sutra do 14 sati

Četvrtak

Poduzetnicima koji organiziraju poslovni skup, edukaciju ili neko slično službeno događanje, a potreban im je profesionalan i opremljen prostor, u tu svrhu mogu unajmiti konferencijsku dvoranu Poduzetničkog inkubatora Ivanec.

Dvorana je na raspolaganju za komercijalni najam svim poduzetnicima, obrtnicima, udrugama, OPG-ovima i drugim zainteresiranim korisnicima. Ovaj multimedijalan prostorpogodan je za prezentacije, edukacije, poslovne sastanke i druge poslovne namjene.

 

Najam dvorane

Komercijalni najam dvorane uključuje korištenje dvorane do 50 mjesta te multimedijalne opreme (projektor, razglas, laptop), uz tehničku pomoć zaposlenika Projektnog ureda za EU fondove te besplatno korištenje interneta (Wi-Fi). Najam je moguć od ponedjeljka do subote u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu, ovisno o potrebama.

Dvorana je moderna i funkcionalna i predstavlja jedini prostor takvog tipa u Ivancu; nalazi se u centru grada, lako je dostupna, a u blizini se nalazi velik broj parkirnih mjesta.

Sukladno programima poticaja za poduzetništvo i razvoj povoljnog poslovnog okruženja, cijene najma su subvencionirane i samim tim niže od uobičajenih.

 

Coworking prostor - moderan pristup poslovanju 

Osim komercijalnog najma dvorane, u Poduzetničkom inkubatoru od ove godine dostupna je i usluga coworking prostora. Coworking prostor je  opcija koja omogućuje svim zainteresiranim poduzetnicima da uredski prostor, u potpunosti opremljen, koriste povremeno, na nekoliko sati na dan, bez obaveze stalnog najma, uz jednostavnu najavu korištenja on line.

Kao takav, iznimno može biti atraktivan i praktičan svima koji u Ivanec dolaze povremeno ,a koji unutar svojeg matičnog poslovnog prostora nemaju adekvatne uvjete za, npr.,održavanje poslovnog sastanka, koji inače rade od kuće i u sličnim situacijama. 

Naročito interesantan može biti za IT, marketinška, slobodna zanimanja i slično. 

Opcija coworking načina rada je dostupna svim poduzetnicima te pogotovo, poduzetnicima početnicima ili onima koji tek pokreću poslovanje i osmišljena je kako bi im se omogućilo da povremene administrativne, poslovne i edukativne potrebe odrade u profesionalnom prostoru i okruženju, bez obaveze stalnog najma ureda prema klasičnom poslovnom modelu. 

Osim navedenih uvjeta fizičkog prostora, rad u coworking prostoru u Ivancu omogućuje suradnju i s ostalim stanarima inkubatora te stručnu poslovnu podršku poduzetničkog centra Poslovna zona i Projektnog ureda, koji je fizički smješten u susjednim prostorima.

 

Benefiti rada u coworking prostoru

Jedan od benefita rada u takvom okruženju je i bolja mogućnost umrežavanja i poslovnih kontakata, s obzirom da na to da se u Inkubatoru odvijaju poslovna događanja, edukacije i skupovi koji okupljaju lokalnu poduzetničku zajednicu i različite vanjske stručnjake.

Kao dio usluge, koja je ove cijele godine besplatna, na raspolaganju je korištenje jednog ureda i zajedničkih prostorija, uz osiguranu tehničku i digitalno/virtualnu podršku (Wi-Fi mreža, laptop, projektor), što uključuje i pokrivene režijske troškove.

Poduzetnici početnici, koji su ujedno i stanari Virtualnog inkubatora, coworking prostor mogu koristiti do 5 sati mjesečno, dok svi ostali poduzetnici početnici i ostali poduzetnici prostor mogu koristiti do 2 sata mjesečno. 

Prema istom principu – uz vremensko ograničenje, ali bez naknade – za poduzetnike početnike dostupna je za povremeno korištenje je i konferencijska dvorana. 

Riječ je o jedinstvenom prostoru i usluzi u široj okolici, stoga se pozivaju poduzetnici početnici da iskoriste ovu mogućnost za razvoj svojeg poslovanja, 

Razgledajte dostupne prostore!

Coworking prostor kao način rada vrlo je popularan u modernom poslovnom okruženju, što potvrđuje i podatak da je22. svibnja održan Europski dan coworkinga. U tu svrhu, Grad Ivanec i Poslovna zona omogućit će svim zainteresiranim korisnicima da razgledaju prostore Poduzetničkog inkubatora koji su ima na raspolaganju za najam – konferencijsku dvoranu i jedan od ureda. 

Prostor je moguće razgledati do 24. svibnja, od 08:00 do 14:00 sati.  

Sve detaljnije informacije o najmu konferencijske dvorane mogu se dobiti u Poslovnoj zoni Ivanec d.o.o., tel. 042/492-870, e-mail: [email protected].

print