Novosti

POZIV STUDENTIMA POSLOVNE ZONE IVANEC D.O.O. Uključite se u rad Virtualnog inkubatora Ivanec!

Četvrtak

Nakon što su informacije o uspostavi Virtualnog inkubatora Ivanec i svih njegovih prednosti i benefita prezentirane poslovnim zajednicama Ivanca i cijele Varaždinske županije te poduzetničkim potpornim institucijama diljem Hrvatske, Poslovna zona Ivanec d.o.o. u narednom razdoblju fokus stavlja na jednu od najvažnijih ciljnih skupina – studente.

Kao potencijalnim budućim poduzetnicima i nositeljima gospodarskih aktivnosti u lokalnoj zajednici, kroz uključivanje u rad Virtualnog inkubatora omogućuje im se povezivanje s postojećim, renomiranim poduzetnicima, koji im temeljem svojeg iskustva osiguravaju neprocjenjive savjete za prvi korak i snalaženje u svijetu poduzetništva.

Uključivanjem u Virtualni inkubator studenti postaju dio virtualne zajednice te na jednom mjestu mogu saznati sve o poduzetništvu uz praktična iskustva, povezuju se s poslovnom zajednicom, dobivaju priliku besplatno koristiti virtualni prostor u slučaju da odluče formalno pokrenuti poslovanje, a također im se nudi mogućnost korištenja coworking prostora i potpuno opremljene dvorane u fizičkom Poduzetničkom inkubatoru Ivanec.

Pozivamo stoga studente s područja grada Ivanca, ali i šire, da se registriraju na platformu i istraže i iskoriste sve mogućnosti koje su im na raspolaganju. Struka ili godina studija nisu zapreka da se uključi svaki student koji je zainteresiran.

I svi stipendisti Grada Ivanca ovaj poziv su proteklih dana zaprimili izravno na e-mail.

Poziv će se uputiti i studentima Sveučilišta Sjever, s kojim Poslovna zona Ivanec d.o.o. ima sklopljen Ugovor o suradnji upravo na ovakvim projektima. Poziv će se uputiti i studentima FOI-a.

U cilju daljnje direktne promocije Virtualnog inkubatora, do kraja srpnja će trajati individualno poslovno savjetovanje o prednostima uključivanja u virtualnu zajednicu za poduzetnike početnike registrirane na području Ivanca.

Sve usluge su 100% financirane od Grada Ivanca, odnosno za krajnje korisnike su besplatne.

Način registracije i sve ostale informacije dostupne su u dokumentu u prilogu ovog teksta, a zainteresirani se mogu obratiti i na sljedeće kontakte: [email protected] (042/492–870) ili [email protected] (042/645–435).

Povezani dokumenti

print