Novosti

BAJKOVITA ČAJANKA KLUBA MLADIH IVANEC U NEDJELJU, 9. LIPNJA Djeco, kostimirajte se u likove iz bajki, najljepše kostime očekuju nagrade!

Četvrtak

Klub mladih Ivanec pozivu svu djecu i roditelje na treću po redu Bajkovitu čajanku, koja će se održati u nedjelju, 9. lipnja, od 16 do 18 sati u ivanečkome gradskom parku. Ovaj čarobni događaj namijenjen je djeci i mladima i obećava nezaboravno iskustvo puno smijeha, igre i magije.

Ove godine KMI je pripremio je program prepun interaktivnih igara i pričanja priča koje će vaše najmlađe odvesti u najčarobnije svjetove.

Djeca će moći uživati u tematskoj hrani i napicima koji će probuditi njihovu maštu, a tu je i kutak za slikanje gdje će se moći fotografirati kao pravi mali junaci iz bajki.

Oslikavanje lica pretvorit će ih u njihove omiljene likove, a i brojne druge zabavne aktivnosti čekaju na svakom koraku.

Iz KMI ističu kako su posebno uzbuđeni što će atmosferu ove godine biti dodatno uljepšati veselim pjesmama dva dječja zbora: Dječji zbor KUD-a Rudolf Rajter iz Ivanca uz voditeljicu Luciju Šambar i Dječji zbor Josip Vrhovski uz voditeljicu Maju Magdalenić Barić.

I ove godine pozvana su sva djeca da se kostimiraju u svoje najdraže likove iz bajki. Neka princeze, vitezovi, vilenjaci i čarobnjaci ispune naš prostor, a najkreativniji i najčarobniji kostimi bit će nagrađeni!

Najbolji dio? Sudjelovanje u svim aktivnostima, kao i osigurana hrana i piće, potpuno su besplatni za sve sudionike, a prijave nisu potrebne. Samo dođite, povedite prijatelje i pridružite nam se u ovoj bajkovitoj avanturi!

Vidimo se 9. lipnja od 16 sati! Pripremite svoje čarobne štapiće i osmijehe i provedimo zajedno nezaboravno poslijepodne!

print