Novosti

KLUB MLADIH IVANEC Na Bajkovitoj čajanki u gradskom parku vile, čarobnjaci, prinčevi i princeze…

Ponedjeljak

Klub mladih Ivanec u ivanečkom je gradskom parku u nedjelju, 9. lipnja, mnoštvo mališana, djece i njihovih roditelja ponovno razveselio dječjom manifestacijom Bajkovita čajanka. Tako su rascvjetanim parkom ponovno šetale vile i vilenjaci, prinčevi i princeze, ali i Snjeguljica, Crvenkapica, Batman, Harry Potter, Belle te brojni drugi likovi iz omiljenih dječjih priča i filmova.

Manifestaciju je pjesmom otvorio dječji zbor KUD-a Rudolf Rajter Ivanec uz glazbenu pratnju Lucije Šambar. Zapjevao je i Dječji zbor Josip Vrhovski iz Nedelišća, koji vodi Maja Magdalenić Barić.

Program je vodio Ivan Golubić, koji je okupljenoj djeci pročitao bajku o dvorcima. Za sve zainteresirane sudionike je Klub mladih pripremio i foto kutak, gdje su se mogli fotografirati te isprintanu fotografiju ponijeti sa sobom za uspomenu.

U sajamskoj kućici vladala je gužva za  face painting, pri čemu su volonteri Kluba mladih oslikavali dječja lica i brinuli se da im  kostime upotpune odgovarajućim bajkovitim make upom. Na stolićima u hladu stabala djeca služili su se sokovi i razne grickalice.

I ove godine proglašeni su i nagrađeni najljepši dječji kostimi.

Bajkovitu čajanku Kluba mladih Ivanec novčano je podupro Grad Ivanec, a manifestaciju su pratili zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, predsjednik Gradskog vijeća Zdenko Đuras i predstavnici gradskih službi.

 

print