Novosti

U POVODU 25 GODINA FRODDO BRANDA Na gradskoj špici „okupanoj“ u zelenim Froddo bojama, Jacques priredio veliki obiteljski koncert

Nedjelja

Na središnjem ivanečkom gradskom trgu, koji je cijeli bio „okupan“ u zelenim slavljeničkim Froddo bojama, sinoć je Jacques Houdek sa svojim bandom priredio veliki obiteljski koncert. Koncert je, u povodu proslave 25 godina branda dječje obuće Froddo, svome gradu i njegovim građanima poklonila Ivančica d.d. te pritom klincima i njihovim roditeljima priredila pravu slavljeničku atmosferu.

Jacques, koji je niz godina zaštitno i promotivno ime Frodda, više od dva sata okupljeno mnoštvo djece i građana svih generacija zabavljao je glazbenim koktelom sastavljenim od vlastitih pjesama, obrada domaćih i svjetskih hitova te popularnih dječjih pjesama.

Dobro raspoloženi Jacques šalama je i dosjetkama sjajno zabavljao publiku, koja je uglas s njime pjevala sve – od starih, svima poznatih hitova pa do dječjih pjesama.

Ivančica d.d. jubilej svoje robne marke proslavila je kako i priliči vodećem hrvatskom proizvođaču i izvozniku obuće. Ne samo da je za tu priliku sjajno ukrasila binu, već je za sve posjetitelje osigurala besplatne Froddo kokice i balone, a na foto natječaju koji je u tijeku do ponedjeljka, najsretniji još uvijek imaju šanse osvojiti vrijedne nagrade.

Koncert je završio paljenjem velikih prskalica i ispaljivanjem „kiše“ konfeta te glazbenom čestitkom Froddu!

print