Novosti

LJETO U IVANCU ZA DJECU I MALIŠANE U Kinu Ivanec tijekom srpnja i kolovoza čak pet besplatnih projekcija najljepših crtića – prva već u petak, 5. srpnja, svi ste pozvani na „Malu sirenu“!

Srijeda

U bogat program Ljeta u Ivancu uključuje se i Pučko otvoreno učilište „Đuro Arnold“, nizom besplatnih projekcija najljepših dječjih crtića.

Prva projekcija bit će već ovoga petka, 5. srpnja, kada Kino Ivanec poziva svu djecu i mališane na crtić Mala sirena. Početak je u 19 sati. Podsjećamo, iste večeri, s početkom u 21 sat, počinje i Kino pod zvijezdama u gradskom parku Ivanec.

Sljedeća besplatna projekcija crtića u Kinu bit će u subotu, 20. srpnja, kada će klinci moći pogledati crtić Trnoružica. Tjedan dana poslije, u subotu 27 srpnja, čeka vas Bambi 2. 

Još dvije besplatne predstave za djecu bit će u kolovozu, i to u subotu, 3. kolovoza, kada je na rasporedu Madagascar 3 te u subotu, 10. kolovoza, kada će ljetni ciklus besplatnih crtića Kino Ivanec završiti projekcijom animiranog filma Tarzan – Ljeto u mreži. 

Posebno napominjemo da je na sve ove projekcije ulaz besplatan za sve, male i velike, s time da je rezervacija ulaznica obvezna na e-mail: [email protected]

print